KARUZO pyragėlis su jogurto ir braškių įdaru

KARUZO pyragėlis su jogurto ir braškių įdaru, 62g

0.48

KARUZO pyragėlis su jogurto ir braškių įdaru. Sluoksniuotos tešlos pyragėlis su jogurto (22%) ir braškių įdaru (11%). Higieniškai supakuoti po vieną.

Produkto kodas: 193-01065 Kategorijos: , , Tags: ,

KARUZO pyragėlis su jogurto ir braškių įdaru

  • Sluoksniuotos tešlos pyragėlis su jogurto (22%) ir braškių įdaru (11%).
  • Gardus desertas.
  • Pyragėliai higieniškai supakuoti po vieną.

 

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, jogurto įdaras 22% (gliukozės – fruktozės sirupas, cukrus, jogurtas (14%), vanduo, augalinis aliejus (palmių), vanduo, dekstrozė, grietinėlė, stingdiklis pektinai, kvapioji medžiaga, modifikuotas kukurūzų krakmolas, emulsikliai: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, konservantas kalio sorbatas, dažiklis titano dioksidas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, druska), braškių įdaras (11%)  (gliukozės – fruktozės sirupas, braškių tyrė (18%) cukrus, stingdiklis pektinai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis, natrio citratai, kalcio citratai, dažiklis morkų sultys, kvapioji medžiaga, konservantas kalio sorbatas, augaliniai aliejai (palmių aliejus, saulėgrąžų aliejus, rapsų aliejus), cukrus, nenugriebto pieno milteliai, dekstrozė, kiaušinių milteliai, gliukozės – fruktozės sirupas, drėgmę išlaikančios medžiagos: sorbitolis, glicerolis; druska, mielės, kvapiosios medžiagos: pyrago “Panettone”, vanilės, sviesto;, emulsikliai: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridų mono- ir diacetilvyno rūgšties esteriai, antioksidantai: alfa tokoferolis, askorbo rūgšties riebalų rūgščių rūgščių esteriai, konservantas kalcio propionatas, dažiklis karotenai.

Sudėtyje yra glitimo turinčių kviečių, pieno ir kiaušinių. Sudėtyje gali būti sojos, sezamo sėklųriešutų ir žemės riešutų pėdsakų.

Grynasis kiekis: 62 g
100 g maistingumas:

Energinė vertė – 1701,7,8 kJ/406,4 kcal,

Riebalai – 19,8 g,

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 9,6 g,

Angliavandeniai – 51 g,

iš kurių cukrų – 23,2 g,

Baltymai – 5,5 g,

Skaidulinės medžiagos – 1,3 g,

Druska – 0,7 g.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, kambario temperatūroje, atokiau nuo saulės spindulių. 
Pagaminta: Bulgarijoje

Prekės išvaizda paveikslėlyje gali skirtis nuo realios prekės išvaizdos. Jeigu ant produkto pakuotės informacija skiriasi nuo el. parduotuvėje pateiktos informacijos, rekomenduojama vadovautis informacija, esančia ant produkto pakuotės.